top of page

Mental trening

Mental trener og personlig trener Kristina Ilke
Mental trener og personlig trener Kristina Ilke

Mitt mål er å hjelpe mennesker til å mestre og beholde kontrollen over sine liv på sin arbeidsplass, privat og i relasjon med andre.

Dette får jeg til ved å trene de mentalt, men også undervise å skape en forståelse for Mental Trening og de endringene som skjer i hjernen.

Det gir de muligheten til å skape den beste versjonen av seg selv, og kunne bygge på den versjonen selv resten av livet.

Mental trener og isbading coach Kristina Ilke
Mental trener og personlig trener Kristina Ilke

Mental Trener med fokus på samspillet mellom Mental Helse, kroppslig balanse og suksess.

Utdrag fra forskning.no:

Ny forskning viser at daglige mentale øvelser over en lengre periode forandrer hjernen og dermed atferden vår: 

Klassiske mindfulnessøvelser skjerper hjernens konsentrasjonsevne, mens det er mentaltrening i dialog med andre som styrker hjernens sosiale ferdigheter og reduserer stress.

Redusere stress med mental trening

Redusere stress

Redusere stress med mental trening

Mental trening reduserer mange av de signalene kroppen gir når den er stresset: Pust, puls, oksygenopptak og flere andre faktorer.

F.eks: Folk som mediterer regelmessig har lavere nivåer av stresshormonet cortisol, som er et tegn på at man er stresset over tid.

Mental trening endrer balansen mellom signalstoffene i hjernen, slik at den utskiller større mengder av lykkehormonet dopamin, og mindre av stresshormonene. 

abstract-black-texture-background-hexagon_206725-413.jpg_w=1380&t=st=1671914527~exp=167191

Har du noen gang sett noen som går med lite klær om vinteren og du lurer på hvordan de ikke fryser? Det er mulig at de har isbadet mye, fordi regelmessig isbading styrker blodomløpet ditt, og gjør at du vil kjenne at kroppen, også i andre situasjoner, blir bedre til å holde på varme.

Nå målene dine med mental trening
Nå målene dine med mental trening

Meditasjon kan gi deg en følelse av ro, fred og balanse som kan være til fordel for både ditt følelsesmessige velvære og din generelle helse.

Nå målene dine

Mental trening kan hjelpe deg med å:

Få ut ditt fulle potensiale med mental trening

Få ut ditt fulle potensial

Få ut ditt fulle potensiale med mental trening

I Norge ble det gjort to studier på folk i næringslivet som viste tydelig at meditasjonen ga dem bedre søvn og mindre nervøsitet og bekymringer.

De er dermed bedre forberedt på stressende perioder på jobben.

Bli den beste versjonen av degselv med mental trening

Bli den beste versjonen av degselv

Bli den beste versjonen av degselv med mental trening

Forskning har påvist at hjernen rett og slett endrer seg anatomisk hos personer som har meditert over lengre tid. Den reagerer som en muskel på trening, og det skaper forandringer i selve hjernestammen og den delen av hjernen som blant annet styrer pust og hjerterytme.

Mental trening tjenester:

ANDRE TJENESTER:

bottom of page