top of page
IMG_0408.JPG

Om meg

Jeg ble utdannet som PMT (Profesjonell Mental Trener) i 2020 og har siden dette jobbet som Mental Trener med fokus på samspillet mellom mental helse og kroppslig balanse. 

Jeg jobber systematisk ved å måle fremgangen til klientene mine, noe som motiverer klientene til å følge sin egen utvikling. 

Tidligere jobbet jeg som salgssjef og coach innen finans og salg. Jeg begynte allerede som tenåring å veilede ungdom til å uttrykke seg i selv i livet gjennom poesi, dans og drama.

Utenom å være aktiv innen trening selv, er isbading en stor lidenskap jeg praktiserer daglig. Jeg elsker å optimalisere mental og fysisk helse!

Mål

Mitt mål er å hjelpe mennesker til å mestre og beholde kontrollen over sine liv på sin arbeidsplass, privat og i relasjon med andre.

Dette får jeg til ved å trene de Mentalt, men også undervise å skape en forståelse for Mental Trening og de endringene som skjer i hjernen.

Det gir de muligheten til å skape den beste versjonen av seg selv, og kunne bygge på den versjonen selv resten av livet.

Mental trener, kostholdscoach og personlig trener Kristina Ilke

Erfaring

Jeg har fire års erfaring som mental trener, og spesialiserer meg på transformasjoner. Jeg har coachet bedrifter i isbading, helse, hjernes funksjoner og hvordan det påvirker vanene dine. Jeg har jobbet i et år med en av Norges mest erfarne mentale trenere og jobbet selvstendig som mental trener i mange år. Siden jeg begynte på Evo har det rast inn kunder som ønsker transformasjon og timene som PT har blitt mange. Selv har jeg gått ned 25 kg og sett transformasjoner med egne øyne.

Hva kan jeg tilby?

Jeg har lang erfaring innen mental trening og hjelpe folk med å sette mål og nå målene sine. 

Jeg har mye kunnskap og erfaring i alt fra å hjelpe klienter med å øke muskelmasse eller gå ned i vekt, til å jobbe med klienter som har fokus på å bli den beste versjonen av seg selv via mental trening.

Jeg arbeider sånn at du selvstendig kan fortsette din transformasjon etter vårt samarbeid. 

bottom of page