top of page

PEMF

PEMF står for Pulserende ElektroMagnetisk Felt. NASA var en av de første som tok i bruk PEMF pga de enorme helsebringende effektene. Det finnes over 10 000 artikler om PEMF og 2000 av disse double blind placebo kontrollerte studier rundt omkring på internett og andre steder. Så her kan man virkelig bruke dager, uker og år på å lese seg opp. Videoen under er en god oppsummering.

VED Å BRUKE KODEN PMT05 FÅR DU 5% AVSLAG PÅ PEMF MATTENE OG 5 ÅRS GARANTI PÅ BEYOND MATTEN I FORHOLD TIL 3 ÅR SOM ER NORMALE GARANTIEN PÅ MATTEN.

Sammenligningen med et batteri

Den kanskje enkleste måten å forstå PEMF på er å tenke på hver celle i kroppen din som om det var et lite batteri, og dette er faktisk en svært god sammenligning. Som med ethvert batteri, blir cellene noen ganger utladet eller "slitne", enten det er på grunn av alder, stress, overforbruk eller skade, noe som gjør det vanskeligere for dem å motstå potensielt skadelig påvirkning eller sykdom.

Gjennom PEMF-terapi blir batteriene (dvs. cellene ) ladet opp. Energien som tilføres via PEMF-enheter gir cellene den ekstra energien de trenger for bedre å kunne håndtere det som truer dem, enten det er traumer eller et sykdomsbasert angrep. 

PEMF er som en batterilader for cellene, hvor ladingen/ energioverføringen i prinsippet foregår på samme måte som i en induksjonskomfyr eller ved induksjonslading av en telefon. Matta som man som regel ligger på i PEMF sammenheng induserer sin elektromagnetiske energi fra kobbersløyfene i matten over i kroppens celler, som i sin tur får bedre betingelser for å gjøre jobben sin. I kroppens celler kan man måle cellespenning, og noe man bør merke seg er at et typisk trekk for kreftceller er at disse som regel oppstår når cellespenningen er for lav. "Batteriet er flatt" og kreft har lettere for å oppstå.
Om du ønsker å lese mer om vår elektromagnetiske kropp anbefales denne artikkelen på norsk hos Green Doctors:
https://www.greendoctors.no/var-ele

OMI
Beyond

bottom of page