top of page

Oppsummering av klientanmeldelser:


Mine klienter har delt deres erfaringer med tjenestene mine, og de sier at jeg har hjulpet dem med alt fra skader og treningsproblemer til individuell tilpasning, progresjon, og støtte. De roser også min evne til å motivere, forme mål, og bringe ny kunnskap om trening, kosthold, og mentaltrening til bordet. Hvis du vil lese hele anmeldelsene med kundenes egne ord, kan du sjekke ut mine anmeldelser på Google.

Martin Johansen: Martin forteller om sønnens nære forhold til coachingen og merkbar forbedring både på skolen og i treningen.

Ana Luiza Sathler: Ana beskriver hvordan livet hennes har forvandlet seg positivt med min oppfølging, spesielt gjennom mentaltrening som har gitt varige effekter og en mer strukturert hverdag.

Dino S: Dino anbefaler meg sterkt og setter pris på min lidenskap og kunnskap innen feltet.

Lina Nilsson: Lina er imponert over den kunnskapen hun har tilegnet seg allerede etter første økt og ser frem til fortsettelsen.

Øystein Bredal-Thorsen: Øystein beskriver meg som dedikert, åpen og ærlig i min tilnærming.

Anita Bjølge-Oller: Anita føler seg godt ivaretatt og trygg hos meg, og setter pris på min kunnskap og lidenskap for faget.

Ole Christian Sørli: Ole Christian gir ros for et fantastisk opplegg.

Signe Thorheim: Signe er imponert over min dyktighet og unike måte å formidle kunnskap på, og føler seg alltid sett og hørt hos meg.

Geir Bodin: Geir forteller hvordan jeg hjelper med å se utfordringer på en ny måte og at det er lærerikt.

Kristian Porthill: Kristian setter pris på min motivasjon og reelle livserfaring, og hvordan jeg gir verktøyene til å lykkes og bli den beste versjonen av seg selv.

Mia: Anbefaler meg spesielt for de med skader eller treningsproblemer.

Tore Lam: Roser min dype fokus på personlig tilpasning og planlegging av treningsøkter.

Kristin Sigurjonsdottir: Gir meg sin varmeste anbefaling og nevner min evne til å motivere og hjelpe med å forme og fokusere mål.

Marius: Sier at jeg har vært til stor hjelp med forståelse for viktigheten av kosthold og mentale utfordringer knyttet til trening.

Jayden Nemo: Beskriver meg som det beste valget han gjorde i 2022, og sier at jeg gjorde trening morsomt og hjalp ham med plager i kroppen.

Elisabeth Relander: Setter pris på min evne til å bringe ny kunnskap om øvelser, fokusteknikker og kosthold til bordet.

Uno: Anbefaler meg som mental trener for min evne til å lære bort fokus i stressende situasjoner.

Hege Haldorsen Tveit: Beskriver det å booke meg som PT og mentaltrener som den beste investeringen for egen helse.

Erlend Hårstad: Beskriver meg som inspirerende og dyktig som mentaltrener og coach.

Fredrik Sarai: Tok en kroppsanalyse hos meg og hadde en positiv opplevelse med gode treningstips og forklaring på resultatene.

Emma Eriksen: Fikk mange gode tips og øvelser under en time med meg og ble motivert til å jobbe videre med treningen.

Ann-Kristin Sønstelie: Setter pris på min evne til å få henne til å trene regelmessig i en travel hverdag.

Ragnhild Marie Bakkevig: Veldig fornøyd med meg og anbefaler meg sterkt for min evne til å motivere og hjelpe med treningen i en travel hverdag.

Tarina Gilen: Beskriver en positiv opplevelse med meg, spesielt for å veilede henne gjennom endringer i kostholdet og for min støtte og veiledning gjennom prosessen.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Målsettingsworkshop

Gør en investering i dine ansattes utvikling med vår intensive målsettingsworkshop! Du og dine kolleger en unik mulighet til å skape et nytt mindset og styrke deres evne til å sette og nå mål. Program

Kjøpsvilkår:

Velkommen til Kristina Ilke Mental Trener! Vi hos Kristina Ilke Mental Trener er dedikert til å tilby deg de beste tjenestene innen mental trening. Når du kjøper en tjeneste fra oss, er du sikret en k

Comments


bottom of page