top of page

Mentor i Kost, Mental helse & Trening


Mentor i Kost, Mental helse & Trening - 2999kr/ måned (minimum 3 måneder)

Ett opplegg jeg kjører er at man får meg som mentor og jeg setter opp kost og treningsplan og sender inn cm-mål, vekt og bilder hver uke på fast dag. Vi starter med 2-3 lengre samtal for å sette opp program, mål og få litt tilpasset undervisning i hvordan og hvorfor vi gjør ting.

Man filmer når man gjør øvelsene i begynnelsen å får tilbakemelding på teknikk så man gjør alt riktig.

Man sender også in reps og vekter i et excelark/ google- doc så følger jeg med å justerer. Kost, frekvens, og tilskudd kan ha enorm effekt som du ser på min forandring.

Coachingen kan foregå og følges opp med 30min videosamtale ukentlig og spørsmål på chat å sms.

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kjøpsvilkår:

Velkommen til Kristina Ilke Mental Trener! Vi hos Kristina Ilke Mental Trener er dedikert til å tilby deg de beste tjenestene innen mental trening. Når du kjøper en tjeneste fra oss, er du sikret en k

Comments


bottom of page