top of page

Mental Coach Kristina Ilke

I am a qualified Mental Trainer, which I have been working with since 2018. I focus on the interaction between mental health and physical balance, and because of that I took further education as a Personal Trainer and Nutritional Advisor in 2021.

Min tilnærming skiller seg ut gjennom min personlige reise mot å bli en ekspert innen mental trening.

Et vendepunkt i livet mitt kom da jeg innså at dette var mitt kall. Jeg oppsøkte Stein Kvalheim, en av Norges mest anerkjente mentale trenere, og ba om å bli ansatt. Til tross for initial motstand og åtte avslag, fortsatte jeg å insistere på min lidenskap og overbeviste ham om min dedikasjon.

Jeg sa opp min stilling som Facility Manager før jeg spurte Stein Kvalheim. Til tross for syv tidligere avslag, fortsatte jeg å stå fast ved min beslutning og ville ha spurt ham åttende gang om det hadde vært nødvendig. Inspirert av Tony Robbins' visdom, forstod jeg viktigheten av å gå all in for å oppnå mine mål.

 

Gjennom en dyp og meningsfull dialog, samt en imponerende visjon for fremtiden, klarte jeg å sikre meg en stilling og en mulighet til å lære direkte fra en mester på feltet. Denne erfaringen var uvurderlig og ga meg en unik forståelse og innsikt som ikke kan læres i klasserommet alene.Min historie illustrerer ikke bare menneskets vilje til å strekke seg langt for å forfølge sine lidenskaper, men også menneskets evne til å se muligheter der andre ser hindringer. Når våre mål er forankret i en visjon, og ikke bare i enkeltstående handlinger og utfall, åpner det opp for en dypere forståelse og et større potensial for suksess.

 

Jeg er stolt av min reise og de ferdighetene og innsiktene jeg har oppnådd. Jeg ser frem til å dele denne visdommen med deg og hjelpe deg med å nå dine mål og oppnå suksess.

growthwheel.jpg

I have long experience of working systematically by measuring the progress of my clients, which motivates them to follow their own development.

  • Instagram
  • Facebook

Meld deg på nyhetsbrev

Få alle de nye oppdateringene og eksklusive tilbud

Takk for at du sendte inn!

bottom of page